mandag den 26. april 2010

Friskole scrap i Gislev

Imens vi sad i Heidis scraprum fik vi besøg af hendes kat...den var MEGET interesseret i at finde ud af, hvad det var vi lavede...
Hvorfor skal jeg dog flytte mig???
Det der med, at se men ikke røre, er vist ikke noget som katte kender til :-)

Katten lå tæt på papiret og man kunne ane at den havde lyst til at kigge lidt nærmere på sagerne... Det var som om den tænkte..."hvis jeg nu ligger her og gør mig lidt lækker, så er der nok ingen, som ser at mine klør sidder fast i kanten af papiret???"
Heidis kat var vist den mest scrapinteresserede kat jeg længe har stiftet bekendtskab med!! Den lå bogstaveligt i første række, for at følge med i, hvad der skete!
I den forgangne weekend var jeg til scrap i Gislev. Vi startede fredag eftermiddag hos Heidi og hyggede os med scrap og en masse snak og sjov. Aftenen bestod blandt andet af Irish Coffee med lyserødt flødeskum. Den samme farve flødeskum, som Heidi havde dekoreret lagkagen fra eftermiddagskaffen. Det var et smukt syn, og den smagte SÅ godt!!!
Kærlig hilsen Olivia

søndag den 25. april 2010

Sidste A4 layout i denne omgang




Her er så det sidste LO, som jeg har lavet i A4 størrelse til sommerhusets gæstebog. Jeg er rigtig godt tilfreds med layoutet. De forskellige ord, som har forskellige engelske ord på, stammer fra Basic Grey og er en side fyldt med udtryk til en mand/dreng. Det er noget jeg har brugt en del og har desværre ikke kunnet finde papiret siden :-(
Kærlig hilsen Olivia

fredag den 16. april 2010

Endnu et A4 layout




Her er det andet af tre A4 layouts, som jeg har lavet til sommerhusets gæstebog. Det er også det layout, jeg synes næstmest om. Det layout, som jeg viste i mit tidligere indlæg er det layout, som jeg synes mindst om. Jeg har fået en dejlig lang mail fra Doritten, som kommer med flere input til, hvad kunne være årsagen til min manglende begejstring for layoutet. Tusind tak for alle dine input Dorit!! Jeg er i gang med at nærstudere dine ideer :-)
Dette layout kan jeg dog godt lide. Farverne er gode og jeg synes opsætningen lykkes bedre denne gang end sidste gang! Desuden hjælper det nok også at der ligger en ret funny historie bag ;-)
Kærlig hilsen Olivia

torsdag den 15. april 2010

A4 layouts





I sidste weekend var jeg i sommerhus med "slænget". Vi er afsted én gang årligt og har (med en pause på 6-7 år, hvor flere fik børn) været afsted siden 1990. De sidste år har jeg lavet nogle A4 layouts til sommerhusets gæstebog. De næste dage, vil jeg vise jer de layouts jeg har lavet over sidste års sommerhustur.
Det første LO I ser her med brune og orange farver, er det LO jeg synes mindst om. Jeg kan blot ikke helt finde ud af, hvad det skyldes?? Faverne? Pynten? Materialerne?? Tjaaa....jeg ved det ikke, men jeg synes ikke det fungere helt, som jeg kunne tænke mig!
Kærlig hilsen Olivia

tirsdag den 13. april 2010

Harmonika album til konfirmand




Jeg fik en bestilling på et harmonika album til en konfirmation d. 2 maj og det er nu lavet og venter blot på at blive afleveret til den kære konfirmand. Jeg havde desværre glemt at tage billeder af albummet, så disse billeder står min veninde for :-) Jeg har nu endelig fundet den knap, hvor jeg kan "smudge" de forskellige ansigter m.m, som jeg ikke ønsker skal vises frem på bloggen. Det er da godt klaret efter laaaang tid, som scrapper ikk´?...hi hi hi... Det er ikke sådan, når man er selvlært ud i Photoshop Elements ;-) Heldigvis er begejstringen det større, når man finde frem til en ny fidus!!!
Jeg ville rigtig gerne have lavet albummet i en mere rå stil og med Tim Holtz/Ranger produkter, men jeg kunne bare ikke få det til at fungere. Hvad gør man så?? Man griber til de produkter og teknikker, man kender til hudlløshed. Heldigvis er hende, som bestilte albummet ganske begejstret, så det er jo fint. Jeg må bare erkende, at det at skifte stil tager tid og mange forsøg. Så er det jo godt at jeg har et "6x6" album liggende, som også skal laves ;-)
Kærlig hilsen Olivia

En lille smule nyt

Jeg kan se på tælleren, at der har været en del forbi min blog, blot for at se, at der ikke er noget nyt på plakatten. Fat mod!! Der er nyt på vej!! Jeg starter lige med et foto af et album i størrelsen "6x6", som jeg er igang med at gøre færdig til en konfirmation. Ryggen på albummet var i en sart lyserød, men da det skal bruges til en konfirmand er en babylyserød, vist ikke lige sagen :-) Derfor malede jeg ryggen med en gang Making Memories maling.

Fortsættelse med indhold kommer senere...plus en masse andet, som lige mangler et par småting inden de er færdig og klar til "udgivelse"
Kærlig hilsen Olivia