lørdag den 28. maj 2011

Små heros ;-)

I forbindelse med, at jeg lavede en del aftryk af "Clouds" stemplet fra Hero Arts, var der nogle mindre rester i overskud. Jeg fandt på ideen om at lave mindre kort. Disse kort er ca. 10x10cm og ganske geniale, som et lille kort til en gave. Jeg synes ofte jeg mangler et kort med plads til en lille hilsen, som kan ligge sammen med en gave eller værtindegave. 

Sommerfuglen og blomsten er også fra Hero Arts og ligeså er tekststemplerne. Kærlig hilsen Olivia

onsdag den 25. maj 2011

Kort til konfirmation


Nu er tiden for konfirmation godt nok ved at synge på sidste vers, men jeg synes lige jeg ville vise disse to konfirmationskort. Jeg havde besøg af min kusine og sammen fik vi lavet nogle konfirmationskort, som hun havde fået bestilling på. Med nogle enkelte små ændringer kan kortene også bruges til andre anledninger. Kærlig hilsen Olivia

søndag den 22. maj 2011

Antique engravings

Jeg er blevet ganske vild med dette sommerfugle stempel fra Hero Arts. Stemplet er en del af stempelsættet, som hedder Antique Engravings og jeg købte faktisk kun stemplet for den sommerfugl ;-) Det er lidt skørt...det indrømmer jeg, men den er bare helt speciel i hele den kæmpe mængde af sommerfuglestempler, som kan fåes.
Ovenover sommerfulglene har jeg stemplet med et engelsk tekststempel, som jeg har købt hos Picturing the world.


Jeg har stemplet sommerfuglene på kvadratiske stykker akvarelpapir og derefter malet dem med H2O farver. Jeg har lavet dem i forskellige farver og synes lige I skulle se, hvor stor forskel der er på de forskellige farver....tja jeg har lidt svært ved at finde min ynglingsfarve :-) Jeg synes det er nogle super søde kort og ideen har jeg fået på Hero Arts Flickr konto.
Kærlig hilsen Olivia

fredag den 20. maj 2011

De sidste 8x8" sider

 Der er altså ikke noget, som en borderpunch til at pifte en side op! Det er ganske enkelt en genial opfindelse synes jeg :-)
 Papiret er fra Graphic 45 og blomsterne er fra en julestjerne die til QK tangen.
 Kronen er jeg lidt vild med på dette LO. Den er fra Sløjd-detaljer og jeg har guldembosset den.
 Baggrundspapiret er noget jeg selv har lavet. Det er blot en stykke cremefarvet papir, som jeg har stemplet med forskellige strandting på fra Hero Arts.

 Jeg har embosset med sort på denne side med nogle stempler fra Tim Holtz kaldet Ultimate Grunge. Det er efter min mening "et must" at have de stempler, hvis man ønsker at gøre noget mere maskulint. Derudover har jeg pyntet lidt med diverse metalting, for derved at gøre siden lidt mere maskulin.

 Dødningehovederne er en die fra QK og jeg har guldembosset dem. Jeg har ligeledes guldembosset den nederste kant på siden med nogle stempler fra Tim Holtz kaldet Rock Star.

mandag den 16. maj 2011

...nogle flere 8x8" layouts

 En simpel siden uden de helt store krumspring.... og jeg har fået brugt lidt Magic Mesh!
 Jeg har brugt en Notebook punch fra Stampin Up på denne side og til trods for det ikke er en borderpunch, så kan man sagtens lave en bort med den alligevel. På en del af layouts i dette album har jeg fået brugt Tiny types stickers, som jeg er blevet ret vild med. Jeg har ellers udtalt mig om, at det aldrig ville blive noget jeg investerede i....men man har jo, som bekendt et standpunkt til man tager et nyt :-))
Se lige den borderpunch fra Fiskars, som jeg har brugt her! Jeg har lånt den af Anja, men jeg må sige at det nok ikke varer mange layouts inden den bliver en del af min værktøjskasse!! Det tuborg mønstertegn er bare sa anvendeligt til mange ting.
På denne side har jeg været igang med rester af papir. Ordet smil er skrevet bogstaver fra et 4x8" alfabet "Aquarius". 
Jeg fandt dette super søde papir med vejskilte og pile på. Det passede genialt til de billeder jeg havde fundet frem til dette dobbelt LO. Brandhanen er en Quickutz 2x2" die og det lille stempel "Vroom vroom", som stammer fra et bilstempel jeg købte hos Multiscrap. For en kort stund forsvandt mit "vroom vroom" dog, men dukkede op, da jeg skulle vaske trusser og bh´er. Hvordan i alverden det var landet der, har jeg ingen anelse om, men hold op hvor har det været en morsom histore at fortælle!!!


Kærlig hilsen Olivia

Mere 8x8 album

Nu er det vist på høje tid, der atter sker noget på min blog. Jeg har scrappet og lavet kort i den sidste tid, men dog ikke været så flittig med at få taget billeder og lagt dem ind her :-) Det må jeg vist hellere ændre lidt på.
På dette layout har jeg embosset tre blomster med klar embossing i venstre hjørne. Jeg synes det giver en god effekt og henleder lidt til det, som sker på billederne. 
 Kapslerne har fået nogle slag med en hammer, så de ikke var så tykke og de tre ølflasker er QK dies, som oprindeligt er vinflasker, men ved at gøre dem grønne skifter de jo let udseende :-)
Endnu engang har jeg haft gang i embossingpulveret og denne gang i brunt. Papiret er fra en blok papir fra DCWV, som jeg købte billigt ved Panduros åbning i Odense City. Normalt er det ikke et papirmærke, jeg plejer at købe men jeg synes den indeholdte noget flot papir og så skal man jo aldrig gå af vejen for noget billigt scrap :-)))
Kærlig hilsen Olivia

fredag den 6. maj 2011

Konfirmationsalbum i 8x8"

Den 1 maj blev min venindes søn konfirmeret og jeg lavede et album til ham med 20 sider i størrelsen 8x8". Der er billeder helt fra deres første møde (han kom til verden ved akut kejsersnit) og til idag. Jeg kan godt være i tvivl om, hvorvidt han helt kunne se det fantastiske i albummet...hi hi hi...men jeg er tilgengæld ikke i tvivl om, at min veninde var glad. :-)
 Denne side, som er den første i albummet, har jeg været lidt sy-gal. Jeg har ganske enkelt syet overskriften på siden! Jeg startede med at skrive overskriften med en blød blyant og derefter har jeg brugt en syl, hvor jeg lavede "syhuller" i passende afstand af hinanden. Derefter gik jeg igang med at sy med broderigarn, som var passende i farverne. Jeg er desværre ikke helt tilfreds med siden og synes den er lidt kedelig/tam eller hvad ord jeg nu kan bruge. Har du måske en idé til, hvad jeg kunne have gjort anderledes, så hører jeg gerne fra dig ;-)
Desværre kan farverne ikke ses så godt på dette album, men jeg synes det blev ret godt og ikke mindst er jeg glad for overskriften. Det var vist på dette layout jeg blev vild med de fantastisk Tiny Types stickers!! Min pc driller lige pt, så du må vente med de næste layouts til en anden dag :-) Tak for at du kiggede forbi. Kærlig hilsen Olivia